fbpx
Cerita Borneo

Kedai DIY Femes di Semenanjung, Eco Shop Kini Dibuka Di Matang Mall, Kuching

Semua Barang Berharga RM 2.30 Sahaja!

Kedai DIY Femes di Semenanjung, Eco Shop Kini Dibuka Di Matang Mall, Kuching. Kepada penggemar deko DIY di Sarawak, di sini ada berita baik untuk anda. Tahukah anda bahawa kedai DIY yang terkenal di Semenanjung, Eco Shop kini dibuka di Matang Mall, Sarawak. Wuhoo!

Untuk pengetahuan anda, Eco Shop ini mula dibuka secara rasmi pada 6 Disember 2019 (Jumaat) di tingkat tiga, Matang Mall, Kuching. Menariknya, anda tidak perlu lagi risau untuk membeli belah terutamanya barangan rumah kerana semua produk yang dijual di sini berharga hanya RM 2.30 sahaja. Best kan?

Rata-rata netizen di Facebook sangat teruja dengan pembukaan cawangannya yang pertama di Sarawak.

Kedai DIY Femes di Semenanjung, Eco Shop Kini Dibuka Di Matang Mall, Kuching

Malah, sebelum kedatangan Eco Shop ini ke Sarawak, ada juga netizen yang mengadu tak cukup luggage sebab bawa barangan Eco Shop dari Semenanjung ke Sarawak. Sampai macam tu sekali penangan Eco Shop ni.

Sebelum pembukaan cawangan di Kuching, Eco Shop terlebih dahulu telah membuka outlet nya di Megalong Commercial Complex, Penampang, Sabah pada 22 November yang lalu.

Jadi, apa tunggu lagi? Kalau anda perlukan barangan rumah dengan harga yang terlajak murah, Eco Shop kan ada. Tak perlu dah nak beli luggage tambahan atau upah personal shopper lagi lepas ni.

Selamat membeli belah!

Artikel Berkaitan

Back to top button