fbpx
Cerita Borneo

Malaysia Airlines Tawar Promosi Istimewa Ramadhan Untuk Perantau Buka Puasa Bersama Keluarga

Tiket Serendah RM69 Untuk Penerbangan Domestik

Syarikat penerbangan milik Kerajaan Malaysia, Malaysia Airlines kini melanjutkan promosi ramadhan special mereka sehingga 31 Mac 2020. Promosi ramadhan special ini dilakukan khas sempena bulan ramadhan, di mana dengan harga tiket mampu milik maka golongan perantau mungkin boleh balik bercuti seketika dan buka puasa bersama keluarga mereka.

Malaysia Airlines Tawar Promosi Istimewa Ramadhan Untuk Perantau Buka Puasa Bersama Keluarga
Malaysia Airlines Tawar Promosi Istimewa Ramadhan Untuk Perantau Buka Puasa Bersama Keluarga

Tempahan Awal Untuk Penerbangan Bermula 20 April Sehingga 19 Mei 2020

Anda boleh mula merancang untuk balik ke kampung sekarang dan cuba untuk mendapatkan promosi ini yang hanya dijalankan sehingga 31 Mac 2020 nanti. Tempahan awal ini hanya sah untuk penerbangan bermula 20 April sehingga 19 Mei 2020. Harga yang ditawarkan pula adalah bermula dari RM69 sahaja. Jika anda bekerja di Semenanjung Malaysia pula, anda boleh rebut peluang ini untuk dapatkan tiket balik ke Sabah dan Sarawak yang bermula dari RM149.

Malaysia Airlines Juga Turut Tawarkan Promosi Malaysia Airlines Travel Fair 2020

Selain daripada promosi istimewa ramadhan tersebut, Malaysia Airlines turut mengadakan Malaysia Airlines Travel Fair 2020 yang menawarkan potongan harga sehingga 55% untuk semua penerbangan domestik dan antarabangsa.

There‚Äôs so much value to get hold of at the Malaysia Airlines Travel Fair! Get hold of awesome flight deals to domestic…

Posted by Malaysia Airlines on Monday, March 9, 2020

Kalau anda merancang untuk melancong ke lokasi domestik, atau balik kampung untuk buka puasa bersama keluarga mungkin ini peluang terbaik anda.

Baca Juga Promosi Yang Lain :

Artikel Berkaitan

Back to top button