fbpx
Cerita Borneo

Rebut Peluang Diskaun Penerbangan AirAsia Sehingga 30% Bermula Sekarang

Diskaun Ini Termasuk Penerbangan Ke Oversea Lah Wei!

Rebut Peluang Diskaun Penerbangan AirAsia Sehingga 30% Bermula Sekarang. Anda ingin melancong tetapi harga tiket berapi-api? Ada masa tapi tak tahu nak pergi ke mana? AirAsia kini menawarkan promosi tiket penerbangan dengan potongan harga sehingga 30%, gaiss!

Bukan itu sahaja, anda juga boleh menikmati diskaun sebanyak 22% untuk bagasi, aktiviti dan AirAsia Bundle Deals. Promosi ini sah untuk semua jenis penerbangan AirAsia termasuk AirAsia X untuk penerbangan dari Kuala Lumpur. Tak kisahlah sama ada anda ingin terbang ke Johor Bahru, Bintulu, Kuantan, mahupun Kolkata, Maldives, Taipei, Sydney, Seoul dan Fukuoka. Semuanya boleh saja!

Rebut Peluang Diskaun Penerbangan AirAsia Sehingga 30% Bermula Sekarang
Rebut Peluang Diskaun Penerbangan AirAsia Sehingga 30% Bermula Sekarang

Bagi anda yang inginkan keselesaan semasa penerbangan jarak jauh, anda juga boleh menempah Premium Flatbed, tempat duduk yang telah memenangi pelbagai anugerah. Selain itu, anda juga boleh membeli tambang Premium Flex yang turut didatangkan dengan diskaun 30%. OMG!

AirAsia X Premium Flatbed.

Jika anda seorang pengembara yang memerlukan ruang bagasi yang besar, AirAsia juga menawarkan pakej naik taraf bagasi sehingga 30kg atau lebih pada harga diskaun 22%. Untuk mendapatkan harga ini, anda perlu melakukan tenpahan awal penerbangan sepanjang tempoh promosi.

Lebih menguntungkan, anda akan menikmati diskaun 22% untuk aktiviti dengan menggunakan kod promo AAFEV22 dan DEALSFEB22 untuk transaksi AirAsia Bundle Deals. Promosi ini tertakluk kepada 1,000 transaksi terawal.

Adakah anda tahu hak anda sebagai penumpang kapal terbang? Baca selanjutnya di sini;

Untuk pengetahuan anda, tempahan boleh mula dibuat dari 17 Februari 2020 hingga 23 Februari 2020 untuk penerbangan antara 24 Februari 2020 hingga 30 September 2020. Tetamu yang ingin membuat sebarang penukaran pada tempahan atau ingin membuat pra-tempahan hidangan Santan juga boleh menekan pilihan ‘Tempahan Saya/My Booking‘. Hanya Tekan-Pilih-Bayar. Mudah sahaja!

Tempah sekarang di laman web AirAsia.com atau aplikasi mudah alih Air Asia di telefon bimbit anda.

Kalau bukan sekarang, bila lagi?

Artikel Berkaitan

Back to top button